"Патріотизм не можливо пояснити.
Його треба відчути і відчувати постійно,
Незалежно не від чого.
Його треба відчувати серцем і душею,
Кожною клітиною свого тіла.
Патріотизм до всього і всіх.
До дітей, до свого народу, до рідних і батьків,
До своєї Батьківщини.
Відчуття патріотизму – то є щастя, то є воля,
То є вічне кохання і щасливе безмежне життя!.."
Дощем плаче Україна, плаче і страждає.
За останній час тривалий спокою немає.
Лютий ворог посягає на мою Вкраїну,
Розриває рідну неньку на дрібні частини.
Болить серце до нестями, а душа радіє
Боронити рідну землю моє серце мріє.
Та не змусить нас загарбник стати на коліна,
Бо є горда і незламна наша Батьківщина.
Хай загарбників жорстоких доля покарає.
В нас єднання і незламність на душі лунає.
Відстояти рідну землю, то свята спромога.
З нами БОГ і з нами ПРАВДА, з нами – ПЕРЕМОГА!!!