Лише з коханими всміхається нам доля по святах і буднях...
І сонечко в долонях тільки всі закохані тримають...
І небо найбездоннішим буває тільки для коханих,..і хмари зіроньки для них ніколи не ховають...
Для них всі роси найтепліші зранку,..і всі пташині співи-обіцянки...
І дощик для закоханих не плаче,..а тихесенько сумує...
І холод не страшний - кохання обігріє...
Слова кохання...вони таки бажані,..як той бальзам,що гоіть найстрашніші рани...
Вони злетають з вуст і ніжно душу огортають,..і зачаровують,..підступними ніколи не бувають...
Вервечку іх лише солодкі поцілунки розривають...Медовими на смак лише з коханими вони існують...
В червоний колір вуста малюєм лише для коханих...У справжньому коханні і зради ніколи не жартують...