Гряде майбутнє України через терни,
Простує шляхом волі і з нього більш не зверне,
Нема страху від блискавки й грози,
Бо наш народ очистився од скверни!
Життя і смерть лягли на терези.
Життя чи смерть? Свобода чи кайдани?
Вже досхочу наїлися брудних обманів
Фальшивих, сфабрикованих еліт!
А ми ж «нарід», не купка маргіналів,
За нами доля, із нами увесь світ!
Ми не зупинимось, не жди, цього не буде!
Дарма, що терня в очі потрапля.
Поки живі, молитись, битись будем,
За справедливість стануть наші груди!
І усміхнеться знову звільнена земля!