Вершиться суд,
чи майбуття здуріло?....
А то антихрист на землі,
обледенілі душі,костеніють...
*****************
Сказали...вже метеорит горить,
чутки людські брехливі....
Запекла боротьба із Сил Добра і зла,
а засвітилась вічність правди.
*****************
Розбилась амфора,а їй,
ще вік ніхто не нотував,
збирають рештки,як коштовностей
каміння...
Минулого це прах зійшов,щоб
показати силу невловиму.
******************
Крутив же перстень Соломон
Що все минеться...точно.
Щоб не судилося вже нам,
І надпис із лиця" і це минеться також"
*******************
Звіздар аж препрепредок мій!!!
Любив безмежно небо...
У спадок залишив, любов мені,
тому безмежно, підіймаюсь в ньому.
*******************