Ой,ти Боженько,коханий,..як ти дивишся на те,що невинні гинуть діти?..
Ворог лізе звідусіль,..у шпариночку(проклятий) суне свій чобіт в багні!..
Топче неньку - землю -матір...Де ж ти,Боже,..ти - сліпий?..
Де твоя велика сила,..щоби злого покарати?..
Де твоя велика мудрість,..як нам ворога здолати?..
Щоб не лізли до чужого,..іли із свого корита...
Щоб не мали діла більше,..а чи живі ми,..чи ситі!..
Бог добрый к жадным и злым...и...Его скорее тошнит от увиденного...одни претензии ни покаяния ни раскаяния...все мы страну просрали...нет праведного ниодного.
OlgaSydoruk відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00