Хто це там пихтить в садочку?
Наполохав навіть квочку!
Хто це може так сопіти,
Хилитати трави, квіти?
Нам цікаво й трішки лячно,
Ми, отож, поїли смачно.
Адже треба силу мати
Щоб домівку захищати.
Звісно, ми гукнули тата
Щоби разом розшукати
Невідому цю істоту,
Тож, пішли ми на охоту….
Довго-довго полювали
І знайшли, те, що шукали!
Цілий виводок їжачий,
Тато перший їх побачив.
Мама й тато їжаки,
А при них ще малюки.
Вони сад облюбували,
Тож ми їм не заважали…
Ми тепер не боїмося
І буває сміємося,
Як почнуть в садку шуміти,
Що ведуть себе як діти!
07.04.2015 р.