Без тебе не можу, й з тобою не легко.
Знайти в цьому щастя, чи це вже халепа?
Леліяти тебе, одну лиш любити,
Чи з тої ж любові таки відпустити.
У Господа прошу підтримки у цьому
Та знаю, що все ж таки вибір за мною.
Ти гарна і мила.. така незрадлива
Уста твої мед, але й разом вогонь.
Усмішка твоя – легкий вітерець
У літню годину, при заході сонця
Чоловічий мій спокій звели нанівець.
З тобою не можу й без тебе не легко.
Халепа.. Чи щастя? ..
У часі потреба..
***
2013