Научи мене молитись,
Ангеле мій, научи!
Пахощами вуст пречистих
Черстві почуття зм’якши!
Хай у глиб душі проб’ється
Сонця вічного тепло,
В грудях хай моїх заб’ється
Сліз щасливих джерело!
Крила дай моїй молитві,
Дай політ у висоту,
І дай віри цілковиті
Розуміння й теплоту!
Неповинних і слухняних
Немовлят дай простоту,
Кришталеву, бездоганну
Вбогих духом чистоту.
Дай земні струсить кайдани
З прахом мандрівничих ніг,
Шум буття й тривог недавніх
Щоб в мені погаснуть зміг.
Хай відкриються тобою
Двері в молитов чертог, –
Стануть думою одною
Смерть, безсмертя і наш Бог.
11.09.2010 р.