Тетяна Танько
ЗРОНИЛИ ТИХО АНГЕЛИ ПЕРО
Була весна... сади вже відцвіли...
Гриміли грози і життя навкруг кипіло,
А землю всю тумани сповили,
І в небі хмарка білим лебедем летіла.
Небесний світ мінливий аж дзвенів,
Вітри на звучних струнах Ліри грали пісню –
Це Ангели з’явились на землі,
Щоб людям сповістить свої чудові вісті.
А сонця диск божественно сіяв,
Енергією Всесвіту проміння грало.
І той, хто бачив чудо це, той знав,
Що видимого краю в нас життя не мало.
Зронили тихо Ангели перо –
Вони поетам сміло рими роздавали
Щоб в світ несли гармонію й добро,
А потім… потім в небо знову відлітали.
Була весна...
Сади вже відцвіли...
Зронили тихо Ангели перо...
31.05.2010 р.