Хто я? питаюсь себе кожен день,
Що я значу? для себе чи інших людей?
Все це лізе у голову в останнії дні,
Я наче тону у власній тіні...
Я ходжу по вулиці, гуляю сам,
Думаю над тим хто я з тим чи хто там,
Що зробив я тому, або не зробив тій,
Чому все це в голові моїй!?
Я наче привид з'являють то тут або там
Щораз брешу мамі що гуляю не сам
І не можу спинити цей дикий потік
Тих думок шо в голову мою протік.
Верніть мені моє життя,
Я розчинився пошуках буття,
Та друзів бачив я своїх давно,
Я знаю що їм я хто є усеодно.
Скінчився в голові моїй думок цих водоспад,
Я перестав поводитись неначе той соціопад,
Я знов у колі тих кому я не байдужий,
Все завдяки тим людям хто хтів щоб я був дужий.