1.Собор, що прославився не тільки красою,
Храм, де не тільки Богослужіння йшло.
Це місце, де ще й можна сховатись від бою,
Я пишу про Михайлівський собор.
2.Спочатку студенти у ньому ховались,
Від озброєного «БЕРКУТа» тікали вони.
Потім десятки поранених там настраждались,
Від своєї-чужої, на жаль, сторони.
3.Зараз тут волонтери тримають усе,
Усе те, що дають небайдужі люди.
В зону АТО відправлять все це,
Усі щиро моляться, щоб дальше так не було.
4.У кожному серці жевріє надія,
Усі думки люду лише про одне.
Одна на всіх у нас є мрія,
Усі ми молимось про це.
5.Щоб швидше закінчилась війна,
Щоб не вмирали більше вже солдати.
Щоб припинилась ця жорстока боротьба,
Щоб ми могли не бачити, а пам’ятати.
06.04.2015.