Знаєш, а я тобі вірила
P.S. Цілую, бувай. Повія.
Ти вбачав в мені ніжності гілочку,
в брунькуванні з дешевого золота.
Катехізисним методом думки
Що навчала з дитинства мати
Мені сором. Ганьба. Оплески.
За те що вмію вміло тікати.
Трояндове поле. Колючка. Гідність.
Кровоточить із ран в калюжу
В ньому бачу я твоє обличчя
Витікай же із тіла повністю!
В фанатизмі, що тягнеться вічністю.
Я дозволю собі сказати
P.S. Прощавай. Я вільна.
Але продовжую щиро кохати.