Я хочу залишитися з тобою,
І разом розділити горе й радість.
Сховатись за широкою спиною,
Прожить з тобою молодість і старість.
Звичайно обіцяти рай не можу,
Мені душевний спокій тільки сниться.
Але з тобою знаю, мій коханий,
Моє життя повинно вкрай зміниться.
Пообіцяю тобі тихий вечір,
Що проведем удвох лише з тобою.
Схилюсь до тебе ніжно так на плечі,
І буду берегом, а ти - моїм прибоєм.
Пообіцяю бути мовчазною,
Без стуку не ломитись в твої двері.
І гладити з любов'ю всі сорочки,
І кожен раз чекати на вечерю.
Моє ти щастя, ти мені потрібен,
І хай сьогодні нам з тобою трохи важко.
Для мене став ти дуже-дуже рідний,
Лише від тебе бігають мурашки.