Чи відчували ви коли-небудь, як тремтить тиша?
Коли це відбувається, важко зрозуміти, чи то тріпоче усе навколо тебе, чи то ти сама сповнена трепету, що виливається кругом.
Саме в такі хвилини відбувається таїнство народження Поезії.
Вона з`являється десь високо вгорі, поволі опадає і огортає Словом.
А потім, коли вірш уже записаний, і ти перечитуєш його раз, і вдруге, приходить усвідомлення того, що ти сама такого б ніколи не написала, якби не Боже благословення і той дивовижний трем тиші, який був від початку.
Ось вона, ще тепленька і запашна, як свіжоспечений хлібчик!
Ось вона – моя третя сольна збірочка, яка вміщує у себе вірші періоду 2012-2016 років, яка вийшла за фінансової підтримки чоловіка Андрія та щирого товариша Романа Щавурського.
Видана Київським видавництвом «Український пріоритет». Видавець Володимир Шовкошитний.
Книга ілюстрована Львівською художницею Оксаною Шевців-Мазур.
Передмову до книги написав відомий Львівський поет Іван Гентош.
Писав щиро, перед тим довго і ретельно вичитуючи кожен вірш.
«Є вірші, поезія, що відразу западають у душу – Наталина (при бажанні – пані Наталі) саме така… Як вихор, захоплює відразу із перших рядків, не відпускає впродовж усього читання – хочеться ще і ще. Безсумнівно тому, що вона є писана майстерно, а ще часами просто розкішна своєю образністю і надзвичайною зрілістю, тим невловимим і тонким, що називається шармом.»
Хочеться побажати своєму дитяті добрих рук і зацікавлених очей читачів.
Дякую тобі, Господи, за неймовірний трем тиші, народжені вірші та нову книгу!
Іще раз сердечно вітаю, дорога п. Наталю! Ваші вірші, наче ковток свіжого повітря, проникають у саме серце і народжують там сонце!
Натхнення Вам, ще багато-багато книг.
І хай якомога більше читачів відчують цей благословенний трем...
Мазур Наталя відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Тих, хто уміє читати і розуміти поезію. на жаль, меншає. Добре, що є друзі, посестри, колеги, яких сама із захопленням читаю, і які читають мої вірші.
Щиро дякую, Лесю!