Діли цей світ на два довгі шляхи
Розбий любов на дві різні печаті
Нехай ти – правий -
І мені не взнати,
Чи є у цьому світі доброта
Обійми, щастя, посмішка п’янка…
Діли мене на два свої томи
Я хочу бути там, де сходить сонце,
Нехай ти – правий:
Вкотре в самоті
Я зустрічатиму його в чужім віконці,
Роздвоюючи душу, як сліди…
Діли себе.
Ти зможеш поділити?
На совість і на чесність не діли…
Ти - вкотре правий,
Недостойні ми
У цьому світі все на два ділити
Ми - в однині
Один є шанс прожити
А ми все ділим:
Тишу - на віки
Любов - на правду
Два - на різні три…