Знаєш,
Я почала переживати,
Що ти досі малюєш мої картини
Може, тобі пора вставати зранку
І відчувати, що ти – незалежний,
Пити гарячу та несолодку тишу
І вірити, що сьогодні для тебе - це сонце,
Я з тобою лишилась споглядати,
Як наш рижий кіт нерівно буде блукати
І шукати в твоїх долонях спокій,
Як я, ще недавно…
Він сумує за тобою справжнім,
Таким веселим і сильним,
Таким неспроможним на зраду,
Таким до біса рідним…