За час до півночі, я плачу,
За час до півдня, я молюсь,
Росту, бабусю, ти це знаєш,
На твої фото я дивлюсь.
Не рідко плачу, бо сумую...
Без тебе важко у житті,
Бабусю, я тобі дарую
Рядки ці, справжніх почуттів.
З тобою я росла так довго,
З тобою вчилась і жила,
Хоч і батьки були зі мною,
Та ти ріднішою була.
І ти, навчила поважати,
Того хто поруч, дорогий...
І ти, навчила готувати,
Той борщ, такий смачний.
Тебе не бачать більше очі,
Тепер ти в серці і душі,
Я знаю, ти завжди зі мною,
Ти ангел, з білими крильми.
Бабусю, рідна моя, люба,
Я в пам'ять запалю свічки,
Бабусю, сивая голубка,
Ти в рай лише лети.