Запрошую композиторів та виконавців до співпраці))
Мандрує ніч імлистим небокраєм,
Нічний вівчар ясні зірки збирає.
Він заховає їх у срібний дзбанок,
Коли на землю тихо ступить ранок.
Приспів
Не прокидайся, спи! А я до тебе,
Лечу, неначе білий ангел з неба.
Сни додивляйся різнокольорові
Настояні на вірі та любові.
У напівсні малюю нас з тобою,
Вогні станційні мерехтять юрбою.
Щасливо посміхаюся крізь втому,
Бо мчить мене нічний експрес додому.
П'янять духмяні пахощі жасмину,
У сні ти посміхаєшся так мило.
Хай ніч тобі співає крізь фіранку
Мелодію кохання аж до ранку.
30.05.2017
Гарна пісня може вийти! Маестри, не лінуйтесь!
...спочатку подумала, що "духмяні (до речі, без апострофу ) пахощі жасмину" п'янять в експресі але потім дійшло що ЛГероїня таки дійшла додому І як добре, що застала... таку мирну картину