На цілий тиждень повернутися у літо.
І осінь заздрісно дощами-струнами бренить.
А тут на Кіпрі - сонце, море,квіти,
Яка блаженна ця чарівна мить.
Сім днів чудових, наче у раю.
А вдома сім, а тут плюс тридцять.
Понад усе все ж Україну я люблю!
Мій ліс поліський наче в казці сниться.
Дні пролетіли швидко, непомітно
І літаками-журавлями повертаємось в Вкраїну.
Прощався острів сонячно й привітно,
А я думками знову в осінь лину...