Мої красунечки, кохані українки,
Не знаю я вродливіших дівчат…
Війна – це, справді, дійство не для жінки,
Та й вашого чека земля плеча.
Адже ви вмілі, молоді, завзяті,
Без вас слабіший був би бастіон.
Це головне, що маю я сказати
Про вас і ваш жіночий батальйон.
В окопах ви сьогодні – не на пляжі,
Й не в туфлях – в берцах париться нога.
Шкода, що молодість минає в камуфляжі,
Війна від вас багато вимага.
Та все мине і ворог захлинеться,
Хоча в душі війни лишиться слід.
Й життя в окопах ваше теж минеться,
Й зрадіють вам Донбас і Крим, і світ.
25.05.2018
Ганна Верес (Демиденко).