Давай відкинемо образи, не сказані слова, молитви...
Давай забудемо про те, що було вчора, буде завтра,
Давай просто насолоджуватися миттю, яка більше ніколи не повториться,
Яка саме зараз і саме для нас!
Давай відкинемо ті наші експерименти із зовнішністю, стилем одягу, кольором волосся,
Давай намалюємо світло і сонячні промені, що тягнуться крізь нас
Заломлюються і відбиваються....
Чи, як там говорять фізики
А ми будемо малювати сонячні промені різними олівцями.
Давай будемо обійматися, адже ми зараз тут єдині
Останні хвилини проведемо удвох
Не будемо думати, що ми щось повинні
Закриємо очі, і подумки зустрінемося знов
Давай не будемо сваритися, а просто будемо жити
Так наче сьогодні останній наш день, останній крок
Кохатися, сміятися, вірити, любити
Пустити себе у нестримний, чуттєвий танок!