🍬🍬🍬
Я з тих, хто спати не дасть спокійно.
Я з тих, хто завжди сміється в обличчя.
Я з тих, біля кого не дихаєш рівно,
Мені ні розпуста, ні скромність не личить.
🍬🍬🍬
Я з тих, що під ребрами, там, міцно-міцно,
І в кожному сні з нереальним вогнем.
Я з тих, хто завжди обійматиме ніжно
Із навіть уввігнаним в серці ножем.
🍬🍬🍬
Я з тих, кого бачиш у всіх перехожих.
Підкосяться ноги. Сповільниться крок.
І ти вже не зможеш, і ти вже не схочеш
Нічиїх обіймів, нічиїх зірок.
🍬🍬🍬
Я з тих, що доводять до приступів люті.
А потім дарують політ і екстаз.
Солодкими краплями меду в грудях.
Полином гірким кожен раз.
🍬🍬🍬
Я з тих, що любитимуть аж до останку.
Я з тих, кому всі таємниці вночі
Без масок, брехні і прикраси розкажуть.
А потім залишать напам'ять дощі.
____
Я з тих, хто в душі. І кого пам'ятають.
Якби ж бути з тих, кого не відпускають..