Ми просто люди, просто люди.
Ми не янголи небесні
Ходимо, блукаємо всюди,
Не аватари чудесні.
Ми просто люди, ми тут, ми там.
Ми просто живемо, кожен своїм життям,
Віддаємо усе світам
І довіряємо цим проміжкам, злиттям.
Ми просто люди, ми живемо лиш мить,
Яка у вічність невпинно поринає,
Яка то барвисто світить, то гримить,
І куди та як летить, сама не знає.
Ми просто люди, просто різні люди.
І кожен з нас і справді інакший, цікавий, неповторний.
Ми лікуємо чи ранимо груди.
У кожного різний світ: бідний чи коштовностями повний.
Ми просто люди, ми вразливі, мов перлини.
І кожен з нас і біль, і радість відчуває.
Ми творимо чи нищимо живі тканини.
Хтось сидить, а хтось талант крутий розвиває.
19.04.2017