Збагнути хочу! Розумом, не серцем!
Бо в серці лють і запеклася кров!
Як зомбоящик прочинив ці дверці,
Що в душі ваші цей проект ввійшов?
Втомились с..и! Злидні вас заїли!
А кров полеглих душі не ятрить?
«Слугу народу» вибрали зебіли,
Їх доля України не болить!
Перевертні і вороги держави,
Пішли у владу вже не боячись.
А люд радіє, блазень ними править
І нищить Україну сміючись!
Від цього дійства кров холоне в жилах
Та робимо ті ж самі помилки.
Бо вірш Тараса «Розрита могила»
На пам'ять не завчили земляки!
Тож заховайте в скриню вишиванку
І з аватарки приберіть тризуб!
Бо ви ж хохли! Добавлю наостанку…
Ідіть…!!! Куди? Слідкуй за рухом губ!
22. 07. 2019 р.