Зараз на сайті - 1
Немає нікого ;(...
Перевірка розміру
Перевірити
honeypot
Презумпція винуватості
Що не кажи, а про одне й те саме
у пам'яті лишається одне.
Як ідемо до однієї ями
нікому не відомими путями,
так і у небо підемо ясне.
Чи успадкують зорі наші діти,
нікому не відомо на землі.
А поки-що виховують еліту
сліпі поводирі у цьому світі –
живі поети та учителі.
А неживі на небі почивають
подалі од тієї суєти,
що залишає лиш одні хрести,
які учням нагадують, буває,
яка ціна високої мети.
За це їх найлютіше шанували
і до одної ями закопали.
За це – і Сандармох, і Соловки...
Вони і досі наші маяки,
а як у чомусь винними бували,
то це у тому, що і ми такі.
ID:
859462
Рубрика: Поезія, Громадянська лірика
дата надходження: 27.12.2019 20:04:33
© дата внесення змiн: 27.12.2019 20:08:30
автор: I.Teрен
Вкажіть причину вашої скарги
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..
КОМЕНТАРІ
в тему
2004 - 2008 рр
Худоба.
(Поема)
I
Як завше
ми зігнули спини
Абись вилазили
пани
Чиї то?
Хай, байдуже
Або Московії
чи Янкі
Які ж то ми
то є без них
ніхто без пана
ми на плечах.
Бо сь то
не маєм голови
Тому й стаємо
на коліна
Щоб легше
було тим панам
на спинах
у «коней сидіти».
І холуї – іуди
нас покірних
за ті вуздечка
кольорові
До сих хазяїв
приведуть.
А щоби менше
ми гуділи
й не так свобідними
були
Пани нам любі
із уздою
той кляп «трьохцвєтний»
рот закриють.
Іуди наші
нас помиють
помиями
із унітазу
сусідів наших
«нужників».
І так щасливі
тому бруду
немов священнїїй
воді.
нам кажуть :
- Бидло ви!
- Ми бидло.
Не годимося
ми в Пани
Бо так воняємо,
й «хлівами»
замісто розуму і
духу
ми як гниллями
обросли.
Так хто ж то
прийме
тебе рабе
хоча й вчорашній
в Хазяї?
У мене такі.
LEMAN , 27.12.2019 - 20:17
..гарний вірш..дякую..хоч і сумний..
..це наша історія.. наш біль..наш сум..
..дякую..
Теж вдячний, що завітали
"Вони і досі наші маяки,
а як у чомусь винними бували,
то це у тому, що і ми такі."
... колючі і не почуті.
ДО ВУС синоніми
Знайти несловникові синоніми до слова: візаві Под Сукно: -
ти Знайти несловникові синоніми до слова: візаві Под Сукно: -
ви Знайти несловникові синоніми до слова: візаві Под Сукно: -
ти Знайти несловникові синоніми до слова: візаві Enol: -
Синонім до слова: говорити Svetoviya: -
Ляскотіти,точити ляси, лопотіти,ґелґотіти,сокотати,трендіти, гутарити, белбоніти, мимрити,мичати, мугикати. Синонім до слова: Вірний геометрія: -
Вірний, помірний, терплячий, сучасний, гарячий, світлий, уважний, рідний, своєрідний, літній, помітний, елітний,... Синонім до слова: Вірний геометрія: -
Вірний, помірний, терплячий, сучасний, гарячий, світлий, уважний, рідний, своєрідний, літній, помітний, елітний,...
Нові твори
Обрати твори за період:
Рік
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
Місяць
Січень
Лютий
Березень
Квітень
Травень
Червень
Липень
Серпень
Вересень
Жовтень
Листопад
Грудень
Показати