Навіяв вірш Галини Брич- « Не продай»
Продати, хтось має щось, а хтось зовсім ні,
Обдертий, до ниточки,чи впав на війні,
На рідній, де родився, бігав босоніж,
Давно в світ, пішли предки, тепер ти небіж?
Як стати могло, скажіть, хто ж тут хазяїн?,
Хто нас повчати сміє? Достатньо руїн!
Болить! У душі печаль і щем під серцем,
Втішатись, кожен хотів, своїм озерцем.
Сімнадцятий раз, правителі все нові,
Підносяться звістки, кожен пан в обнові,
Обіцянки, ось вже краще заживемо,
Насправді вкотре одягають нам ярмо.
Земля – святиня, життя, щастя нації,
Прожити в змозі, несіявши пшениці?
Чи маєш й досі, шмат святої землі ти,
На жаль, забрали.... давно синки та (братки),
Оті, це ж влада селищ, містечок і міст,
Кричать не в цьому, є сенс життя, його зміст.
У дружбі з МВФ- то людське спасіння,
Чи ми тупі? Чи не маємо прозріння?
Погляньте, люди! Щодня нас обкрадають,
Самі ж царюють, нові коттеджи мають,
В Європі дні та по Канарах гуляють,
Шкода роки, народ за холопів мають.
10.02.2020р
Ваш, Ніночко, заклик "Згляньтеся, люди!" переходить у мій крик "Схаменіться, адже назад вороття не буде!" Продати землю - такого навіть Бог не простить!
Ніна Незламна відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Щиро дякую, Катеринко! Ото суржик на жаль,збиває з толку. Гарного дня Вам!