Непереривний світ.
Комусь -- померти рано,
а хтось підхопить шлейф залишених проблем.
В Елізіум чи Рай, Валхаллу чи Нірвану
потоком – без числа –
спрямовано ідем.
Це – акапельний спів,
і кожен голос в хорі
вбудований в чужі суміжні голоси.
Припасуванням доль – без зяючих зазорів--
позначені земні
планиди і часи.
Функціонально все –
і знахідки, і втрати,
прогалини в рядах і ненадійний тил.
Сценарій – в небесах, а ми—лише солдати,
що мусимо іти,
притоптуючи пил.