Помру. A далі буде обрядово:
Недбало вбраний, чад свічний,
Труну несуть сумною чредою,
Земля завалить місце упокою.
Могильний камінь покриває,
В річниці перші пом'януть,
Примарами минуле десь зникає,
Хто пам'ятав, теж відійдуть.
А потім цвинтар ярмаркою стане,
Що за життя створили, пропаде,
Кудись все щезне, десь розтане,
Як мить в історії наш вік пройде...
Нове щось на заміну виникає,
Та кращого нема ніде...
Нащо життя отак кружляє?
Час плине і до краю нас веде...
(з російської) 17/3/2020