Ти маниш своєю красою,
Керуєш мною.
Лиш посміхнешся,
А я потерпаю від мук нашестя.
Кожна моя секунда –
Про тебе думка.
Кожна моя днина –
Над моєю головою любові сокира.
І мої дії тепер не мої,
Адже володорють ними очі твої.
Кожна квіточка,
Кожний листочок і гілочка,
Все, що є на Землі,
Все тебе нагадує мені.
Можливо я дурень, що це написав,
Але не мав сили це більше у собі тримать.
Мене вразила, мабуть, Амура стріла.
І тепер ти – моя моя ахілесова п'ята.