маючитепер під ребрами два серця
ти можешговорити мовчки
ти можеш дихати підводою
і бачити сни про її сни утобі
маючи тепер її дихання і
легкіпогойдуванні на хвилях морських
їїсновидінь
ти можеш бачити її очима
ічути серцем її серце
маючи тепер укожному слові
їївранішній пташиний спів
тиможеш говорити до мене
моїми старимивіршами
через нашіторкання губами
і знати усітаємниці нашого світу
адо цього я бачив тисячіснів
і в кожному з них були ви
і вкожному з них
часом були такі дні
котріне давали мені дихати йти
але я знавкуди маю пливти
і врешті знайшов нашувесну
з якою минули ці безжальнісніги
і в кожному з них затихалоусе
про що я співав і кричав
але явірив і йшов
мав тисячі слів
котріпромовляю тепер
тобі уві сні
наповерхні води
на поверхні мрій
я кохаю тебе
я кохаю її