побачимося на зважуванні, і побачимо,
яка сумарна маса вашого життя.
це робиться елементарно: з одного, хорошого, боку
ти кидаєш на терези справи свого благочестя,
з иншого – справи паскудства, тобто гріхи та провини.
вам скажуть: різницю ви можете перекинути на рахунки
ваших нащадків. це просто: передайте моє лайно
по лінії поколінь вперед якомога далі;
можливо, комусь заманеться лишити його собі.
відірвіться від ваших виборів і спробуйте це зрозуміти.
не претендуйте на досконалість: якщо вас навіть розіпнуть,
то аж по смерті: наприклад, якогось прапрапраправнука.
вам скажуть, що саме час поновити стару угоду
про солідарну відповідальність; ви пристанете, і тоді
я підведуся й скажу: оближи свої пальці, падло!
це буде вельми ефектно; ми потонемо в аплодисментах.
кажуть: коли вливаєшся до команди цього корабля,
залиш свої підштаники тому, кому довіряєш.
тебе привітає офісний вовк з руками по лікті в сріблі,
сам по коліна в золоті: ось мій коханий клієнт!
він пригорне тебе до серця, запропонує чарку –
ти купишся. ти купився. оближи свої пальці, падло
lick your fingers clean, jethro tull