Пробач мені, тепер розкрию правду,
Моя душа давно вже не болить,
Я хочу лиш над твоїм тілом влади,
Я хочу лиш забутися на мить,
Коли мені ламали мої крила,
Коли виймали серце із грудей,
В мені народжувалась злая сила,
Ламати долі і життя людей,
Померло все, не відчуваю болю,
Нема жалю, немає співчуття,
Зламала все, та не зламала волю,
Забув усе, та не забув ім'я,
І ось стою, як кат перед тобою,
Ти на колінах повна каяття,
В останню мить я все ж владнав з собою,
Я зрозумів, що марнував життя,
Я зрозумів,
що ти того не варта,
Не варта сліз і тих пекельних мук,
Зіграла доля свого злого жарта,
Простив... твоє ім'я лиш звук