Життя, це бумеранг, його нам не змінити,
Не ми придумали, та нам це треба знати.
Не рватимеш життя основу - ниті,
Не доведеться й вузлики в'язати.
Самотністю не буде той каратись,
Хто не примушує себе чекати.
Розлука тим серця не охолодить,-
Хто зможе жар кохання іншому віддати.
Життя, це бумеранг, його не перекреслиш,
І заново, ніяк, переписати.
Подумати потрібно перш ніж відштовхнеш,
Не довелось, щоб потім повертати.
Красиву пісню від душі співають,
Не слухають, хто просто текст сухий читає.
За журавлем у небо не літають,
Якщо й синиця з рук нараз втікає.
http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=895617