Пам’яті "Бабая"
Михайлова Сергія Євгеновича
(28.04.1966 р. - 28.11.2020 р.)
Родом з Черкащини, м. Чорнобай. Воював на Сході з лютого 2015 року по березень 2020 року, спочатку добровольцем у складі Правого Сектора, з березня 2017 року у лавах ЗСУ, у складі 53-третьої ОМБР
Тебе нема... Пливуть слова
І скапує сльоза додолу.
Повільно мерехтить свіча,
Не осягнути злу недолю.
Твоя душа на небесах,
Хай спочиває в вічнім мирі.
Земний короткий мав ти шлях,
Тужу я за тобою щиро.
Ти без вагань одяг броню
І став на захист України.
Відвагу всю віддав свою
За нації святі доктрини.
Ти вистояв у цій борні,
Інфаркт скорив тебе підступно.
Думки...Думки...Вони сумні...
На серці холодно і пусто...
29.11.20