В кожній краплі відбиток є Твій,
В блиску кожному очі бездонні.
Кожний звук, як ковзання душі,
Хмарка кожна, немов, бірюзова.
Бірюза опускається з неба,
В платті! В тон океанської хвилі.
Окриля вся земля її хлібом,
Зустрічає, й приймає,- на милість!
Сильні руки Твої і обійми!
Пахнуть травами, й біля повік
Хочу втримати ноти солодкі,
Аромату... й прискорити біг.
Біг дахами, чуття є приємне!
Марень сходами, ще й босоніж.
Я кохаю,- сказав Ти,- й напевно!
Ще й злизав з моїх щік ріки сліз.
Сліз, у кожній краплині творіння...
Хвилі...
Ковзання
І бірюза
Гіркота є
І ноти солодкі
Є ширяння
А іще там...
Є ознака життя, - це душа і душа...
http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=893113