«А з диму на землю вийшла
сарана, і дано їй міць, як мають
міць скорпіони земні...І мала
хвости, подібні до скорпіонових,
та жала, а неї в хвостах її влада..»
(Біблія, Об'явлення св.Івана
Богослова 9.3-10)
З-під землі, із-за прокляття
гірка пролилася водиця,
заполонила світ увесь
чорна моровиця.
Підземелля відкриває
сарана-водиця
урожай свій забирає
бліда моровиця.
Вавилон Новий лякає
бурями водиця
основи світу захитала
страшна моровиця.
Чотири коні напуває
отруєна водиця
Апокаліпсис наближає
коронна моровиця.
(Пояснення: моровиця-пошесть,чума,мор;
Новий Вавилон-символ безбожного царства
(Об'явлення 17.5); чотири коні-чотири коні
Апокаліпсису, які принесуть війни,голод,смерть
(Об'явлення 6.1-7)