Це вже було. Отже, знову буде.
Вічно нова насолода секвенцій.
Взуйся в чуже, аби спала полуда -
Так виправдовують втрачені сенси.
Тут перетнулись нечуле з незримим,
Тішила серце хода контрапункту.
Жертви, однак, перевищили рими -
Так зупиняють гібридні стосунки.
Нам відгукнеться все це безсоння,
Ще дисонанси скалічать душі...
Вдруге цей шлях я пройду босоніж -
Так загартовується байдужість.