Мої мотивації
« Диваки прикрашають світ..»
Фразеологізм
Ніхто не знає достеменно,
якій кебеті завдяки
пересікаються таємно
непересічні диваки.
І чують їх у ночі темні
далекі душі крізь віки,
коли у небі ойкумени
комусь запалюють зірки.
І у жару, і в лютий холод,
де не посій – усюди родить
оцей колючий баламут...
його не помічають черті,
а він, усе одно, уперто
дивує небайдужий люд.
Рефлексії
« Видно а понеділок
ми народилися...»
Реприза
Я поспішаю на урок.
Не буду ранити словами,
якщо найбільше помилок
ми наробили між рядками.
Почую не один дзвінок,
побачу декого між нами
і не поставлю у куток,
кого вважаю диваками.
Але про це – анітелень...
У нас одні і ті ж задачі –
лукавому давати здачі.
А поки-що – не до пісень...
у дачника найтяжчий день
у понеділок – день удачі.