Тринадцять років я на сайті,
Училась тут я віршувать.
Моменти різні пережиті,
Та хочу я про це сказать:
Зустріла тут хороших друзів,
Які припали до душі.
Вони приємні, не байдужі,
Талант високий до віршів.
А як нипишуть, з ними плачу,
І в них шукаю щось своє.
У них немає порожнечі,
І точно знаю це - моє.
Я знає їхні таємниці,
Любов підносять над усе.
І так напишуть, як годиться,
Що в душу радість принесе.
В них теми різні: про життя,
Про рідну неньку Україну.
(Читаю їх - серцебиття,)
І про лиху нашу годину...
Хіба отут про все розкажеш,
Одне скажу - ви всі талант!
На все тут відповідь знайдеш,
Вірші хороші - ваш гарант!
Я вдячна вам за доброту,
Для мене ви друга сім"я.
Ще за душевну простоту,
ПОЕТ - ВИСОКЕ ЦЕ ІМ"Я!
За роки дещо тут придбала:
Вірші училася писать, пісні.
Що ви підтримаєте - знала,
І так приємно це мені.
Бувало різне, що тут скажеш,
Нерозуміння було теж.
Але найбільше таких вражень,
Хороших спілкувань не було меж...