Зійшлися якось спритні мавпочки-небоги,
Віслюк, козел, ведмедик клишоногий,
Рак, щука, лебідь – недолугі компаньйони, –
Лисиця з сиром (власністю ворони),
А з ними вовк, який зжирá ягня без хріну,
Ще й цитрус, що тиранив Чиполіну,
Змія з Оленкою – зміючкою, донькою, –
Кощій з мечем та голкою тонкою,
Шалений джин – злий опонент ібен Хоттаба,
Горгона, гідра, вій та баба Жаба,
З похмілля лютий, у кривавому азарті
Граф Дракула, професор Моріарті,
Дарт Вейдер з клонами і Сітх-електрошокер,
Чужий, владика Мордору та Джокер,
Той, що в скалі сидить, і той, що носить Прада…
Оце зоветься в нас «народна влада».
Відпочивай, не мрій про Оскар, Голівуде!
Мораль: Всі за попкорном! Далі буде…
Тепер серйозно. Може, годі гнити-нити?
Попкорн – пустé. А шаблі слід гострити…