З усіх бажань ми обираєм
Лиш ті, що нам здавались раєм;
В бажанні інших зрозуміти
Ми ладні пекло підчинити,
Та не робимо нічого, –
Нам сьогодні не до того…
Бач, доля мінливая лінія –
Дивна наука алхімія.
Повільно збуваються мрії,
Руйнуються «хибні» надії,
Минають часи та хвилини
Мінливої, дивної днини.
У спразі жаданих стосунків
Чекаємо щирих дарунків,
Кому і примара поживна –
Наука алхімія – дивна.
Змовчавши минулі помилки,
Шукаємо ми половинки,
Знаходим споріднені долі
У масках, та учимо ролі,
Які доведеться нам грати,
Та мрії нещадно топтати.
І в щасті знаходить нас мука –
Алхімія дивна наука.
23.12.2009