ОДИН,- дав волю(показавши найкраще), другий - ниє в твоїй голові, насаджує свої помисли, тисне на розум - вибирай, а ми вибираємо( у Господа немає інших рук, крім наших),-самі( а ті хто хрещені мають друга - Ангела Охоронця) алеж для чого слухати і трудитись над собою, простіше за течією, тому так багато зрадників, так багато тих хто втік( життя ж у мене одне,- неначе є місце куди можна втекти від себе), а життя на Землі, це зблиск падаючої зірки, а далі вічність... і в ній(ВІЧНОСТІ),-совість буде нашим суддею і там не буде куди від неї сховатися... якось так я відреагувала на ваш вірш... необезсудьте...