Не ламайте нас - ми незламні,
не звільняйте нас, бо ми вільні.
Ми попереду, ви ж останні,
хоч які б не були вже сильні.
Не приходьте - без вас щасливі,
не запитуйте, бо не змовчим.
НАША ПРАВДА ЛУНА ЩОСИЛИ!!!
Це у вас там два слова - злочин.
Не руйнуйте, бо маєм вміння
підіймемо міста ще більші...
Вас затягне ж землі коріння,
не потерпить настільки грішних.
Кожну мить із страхів дитячих
оберне у найтяжчі муки...
Є межа і у нас терплячих -
за дітей брати зброю в руки...