Іди! Стомився йти? Лети!
Не стримуй сліз
Ні від щастя, ні від горя,
Ти живий, ти зміг!
Де земля, де небо, де море?
Іди! Стомився йти? Лети!
Ти дихаєш,
Повітря таке солодке,
Світ, люди... ти один із них,
Життя у вічності таке коротке...
Іди! Стомився йти? Лети!
Ти маєш право
Бути щасливим і здоровим,
Любові багато
Життя на нього мало.
Іди! Стомився йти? Лети!
Ти чуєш музику,
що з неба полилась?
Ти частинка світла,
Танцюй життя!
8.10.2022р.
Все буде добре!