Респект
Окриленим
Легіням -
Лицедіям !
І
Нехай
Гуркоче
Свобода
Тектонічними
Окликами :
"Україна -
Нова
Зірка !!!"
"Роллінг Стоунз" - "Rolling Stones" - легендарний британський рок-гурт. Один із найвпливовіших та найбільш довговічних колективів за всю історію сучасної альтернативної музики.
Заснований ще у 1962 році, він й досі збирає багатотисячні зали та стадіони шанувальників даного жанру мистецтва.
Активно підтримує Україну в її протистоянні з російським агресором. Мав спільний виступ з українським дитячим хором. Їхні концерти супроводжуються проукраїнськими флешмобами.
Також культовий вокаліст гурту Мік Джаггер закликав весь світ об'єднатися у допомозі нашому суверенітету та демократії.
Велике спасибі популярним рокерам за розголосся Свободи !