( Памяті мого найкращого татуся у світі....)
Ти мене колись дитину на руках качав,
Від турбот усю родину мужньо захищав…
Плинув час, зросли й онуки, ти їх вивів в світ,
Доброти навчав науки, мріям дав політ.
Приспів:
Ти найкращий тато і дідусь,
Ти родини нашої основа,
Притулюсь до тебе, притулюсь,
Бо з тобою я дитина знову.
Тихо часу плине річка, в скронях сивина,
У ікон ридає свічка, ніч немає дна,
Серце, що для рідних билось і несло любов,
Серце тата зупинилось й охолола кров.
Приспів:
Спить найкращий тато і дідусь,
Спить родини нашої основа,
Я до тебе, рідний, пригорнусь,
Хай лунає з неба колискова