..кажуть світ би змінився
якби_не...
але
нас_правді
нічого не зміниться
рішення давно уже прийняті
люди убиті
колиски пробиті
з пустими очницями бабця
маля колиха
замість серця чорнослив
дитя тягне квітку..
а тут все ще жорстока війна.
рішення прийняті...
атмосферу здірявлено
планета на повні не дихає
давно вже
давно
пластиком черви
виїдають ключ_ниці
домівки землі
і знов землетруси
і трусить і трусить
..як яблуня скидує
наші гріхи..
кажуть світ би змінився
якби_не
люди
схильні до похибок
не цінувати
бронхи землі
дихань любові
повторень жорстоких
на кожній сторінці
історії "МИ"
..і як же тут жити
..і як же не згнити