Будь горнятком води у пустелі слів пересохлих,
З джерела крижаного будь для мене цілющим ковтком,
Будь плащем захисним від буднів, дощами промоклих,
Будь найміцнішої нитки терпіння безкінечним мотком.
Будь світлом надії яскравим високо на стелі,
Будь сонцем в вікні, свіжим вітром поміж дерев-сподівань,
Горнятком води будь серед мовчання пустелі,
Будь маятником в серці, невтомним від коливань.
Будь піснею долі, звучанням щасливим в мажорі,
Теплим дощем, що змиває відчай і страх,
Міцною опорою будь мені в радості й в горі,
Будь поруч зі мною завжди - наяву і у снах.