Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: РАЙ - Рогуля Андрій Йосифович: СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!СЛАВА НАВІКИ БОГУ!ТИ НЕ ЗВІЛЬНИВ, НЕ РОЗСТРІЛЯВ Й НЕ ПОСАДИВ!ГРЯД ВИБОРАМ КІНЕЦЬ! - ВІРШ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!СЛАВА НАВІКИ БОГУ!ТИ НЕ ЗВІЛЬНИВ, НЕ РОЗСТРІЛЯВ Й НЕ ПОСАДИВ!ГРЯД ВИБОРАМ КІНЕЦЬ!
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ ВОЛОДАРЮ СВІТУ!
ТИ НЕ ЗВІЛЬНИВ, НЕ РОЗСТРІЛЯВ
Й
НЕ ПОСАДИВ!
Ти не звільнив усіх, хто повтікали з влади України в перші дні!
В військовий стан усіх своїх коханих друзів розстріляти треба й можна,
Бо в Україна нині – у війні й вогні, й в твоїй руїні, й тишині…
Ти знаєш, що Вкраїна в Нас – побожна, но Вона сумна, бо Їй – тривожно…
ГРЯДЕ В ВКРАЇНІ ВИБОРАМ КІНЕЦЬ!
Гряде кінець всім виборам в Моїй Святій Вкраїні!
Моя Любов завжди – з Святою Трійцею в Хатині!
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
04.11.2023 р.
Написано ранком – 05:55
Людина Бог-Святий Дух,
Майбутній Володар Світу
Коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)