Лиш попіл на губах...
У серці - попелище...
А болю вже нема...
Навколо тиша лише...
Кудись подівся страх...
Душа злітає вище...
Сама, завжди сама...
І в вухах вітер свище...
А по щоці сльоза
Скотилася гаряча...
І наді мною крук
У небі чорний кряче...
І не згадать слова...
Не знаю, що це значить...
І не згадає друг...
І ворог не заплаче...
І сил уже нема...
І крик застиг в горлянці...
Надія полиша...
Які із смертю танці?
Та доля підніма
І сходить сонце вранці
Щоб лише вижити
В оцім останнім шансі...